SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 42AKTS + 3 DERS ALMA DURUMU
Fakülteniz 4. sınıf öÄŸrencilerinin 42 AKTS’ye ek olarak 3 derse kadar kayıtlanma isteklerine iliÅŸkin formlarını sistemden kayıtlanmaları tamamlandıktan sonra ekte yer alan 4. Sınıf Ek Kredi Talep Formu’nu bilgisayarda doldurup imzaladıktan sonra danışmanı tarafından onaylanan kayıtlama formları ile (OBYS’den alınacak) ÖÄŸrenci İşleri Büromuzdan onay alınarak evrak Evrak Kayıt Büromuza teslim edilecektir.
4. Sınıf Ek Kredi Talep Formu’nu Doldururken Dikkat Edilmesi Gerek Noktalar
*Sistemden 42 AKTS’lik kayıtlanma iÅŸlemi tamamlanmalı.
* Sistemden kayıtlanma iÅŸlemi tamamlandıktan sonra kayıtlandığınız derslere ait Kayıtlanma Formu çıktı alınmalı.
*4. Sınıf Ek Kredi Talep Formu sistemden seçilen dersler doldurulduktan sonra ek olarak alacağınız derslerin karşısına mutlaka (X) iÅŸareti konularak bilgisayardan çıktı alınmalıdır.
*Kendi İmzanızdan sonra Danışmana onayı
Bölüm BaÅŸkanı onayı
ÖÄŸrenci İşleri
Evrak Kayıt
*Kayıtlanma ile ilgili sorumluluk öÄŸrenciye ait olup detaylı ve mezuniyet transkriptlerini kontrol etmesi önemle duyurulur.