Çerez Örnek

Fakülteniz 4. Sınıf Öğrencilerinin 42 AKTS’ye Ek 3 Ders Talep Duyurusu

Fakülteniz 4. sınıf  öğrencilerinin  42 AKTS’ye  ek olarak  3 derse kadar kayıtlanma isteklerine ilişkin formlarını sistemden kayıtlanmaları tamamlandıktan sonra ekte yer alan 4. Sınıf Ek Kredi Talep Formu’nu bilgisayarda doldurup imzaladıktan sonra danışmanı tarafından onaylanan kayıtlama formları ile (OBYS’den alınacak) Öğrenci İşleri Büromuzdan onay alınarak evrak Evrak Kayıt Büromuza teslim edilecek.

 

4. Sınıf Ek Kredi Talep Formu’nu Doldururken

Dikkat Edilmesi Gerek Noktalar

*Sistemden 42 AKTS’lik kayıtlanma işlemi tamamlanmalı.

* Sistemden kayıtlanma işlemi tamamlandıktan sonra kayıtlandığınız derslere ait Kayıtlanma Formu çıktı alınmalı.

*4. Sınıf Ek Kredi Talep Formu  sistemden seçilen dersler doldurulduktan sonra ek olarak alacağınız derslerin karşısına mutlaka (X) işareti konularak bilgisayardan çıktı alınmalıdır.

*Kendi İmzanızdan sonra    >    Danışmana onayı     >   Bölüm Başkanı onayı    >    Öğrenci İşleri       >   Evrak Kayıt

*Kayıtlanma ile ilgili sorumluluk öğrenciye ait olup detaylı ve mezuniyet transkriptlerini kontrol etmesi önemle duyurulur.

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ