Başlangıç » Ana Menü » Duyurular » Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Hakkında Duyuru..

Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Hakkında Duyuru..

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

İlk ve orta öğretim kapsamında “Medya Okuryazarlığı” dersini vermek isteyen İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik, Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf  öğrencileri ile söz konusu bölümlerden mezun olmuş olanların Eğitim Fakültesi tarafından ücretli olarak verilen Pedagojik Formasyon Sertifika Programını bitirmeleri gerekmektedir. Söz konusu programa öğrenci kabulleri fakültelere ayrılan kontenjanlar dahilinde belirli kriterler çerçevesinde yapılacaktır. Ön kayıtların Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Konu ile ilgili detaylı bilgiler ve kabul koşulları ile kontenjanlar hakkında Ege Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Eğitim Fakültesi ve http://www.egeformasyon.org/ adresinden detaylı bilgiler alınabilecektir. Kayıt süreci belirli tarih aralıkları ve kontenjanlar ile sınırlı olduğu için Pedagojik Formasyon Sertifika Programına dahil olmak isteyen öğrencilerimizin ilgili birimlerin duyurularını dikkat ve özenle takip etmeleri faydalı olacaktır.