Başlangıç » Genel » Eğitim-Öğretim Koordinatörlüğü

Eğitim-Öğretim Koordinatörlüğü

BİLİMSEL ETKİNLİK KOMİSYONU

Misyon

Fakültede görev yapan akademisyenlerin bilimsel etkinliklere katılımını artırmak, bilimsel etkinliklerin düzenlenmesine yardımcı olmak, öğrenci akademisyen etkileşimini bilimsel etkinlikler düzeyinde tesis etmek ve çeşitli etkinliklere katılan akademisyenler arasında kurum içi bilimsel paylaşım alanı yaratmak komisyonun amaçları arasında yer almaktadır.

Vizyon

1. Eğitim yılı-dönemi içersinde kongre, sempozyum, konferans, hakemli yayınlar gibi bilimsel etkinliklerin ve duyuruların takibini gerçekleştirerek kurum içersindeki akademisyenleri bilgilendirmek.
2. Bilimsel etkinliklere katılım için gerek duyulacak burs, yardım gibi maddi olanakları araştırmak ve duyurusunu gerçekleştirmek.
3. Öğrenci ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen kongre, seminer, sempozyum, konferans gibi bilimsel etkinlikler organize etmek.
4. Fakülte bünyesinde düzenlenmesi planlanan diğer bilimsel etkinliklere yardımcı olmak.
5. Öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini ve mesleki pratiklerini geliştirmek üzere çeşitli etkinlikler düzenlemek, planlamak.
6. Fakülte içersinde akademik yayınların oluşturulması ve desteklenmesini sağlamak.

Komisyon üyeleri

Doç. Dr. Selda İçin Akçalı (Komisyon Başkanı)
Doç. Dr. Evrim Pelin Baytekin
Yrd. Doç. Dr. Ayşe Çatalcalı
Öğr. Gör.Dr. Tolga Çelik
Arş. Gör.Dr. Aslı Elgün

İKİNCİ ÖĞRETİM KOMİSYONU

Misyon

Ulusal ve uluslararası bağlamda gelinen son noktada kitle iletişimin önemi açıktır. Sektörel ve akademik bazda iyi yetiştirilmiş insan faktörünün artması iletişim sektörünün duyduğu ihtiyacı önemli ölçüde kapatacaktır. Bu bağlamda fakültemiz gerekli mesleki bilgi ve beceriye sahip, iletişimin etik değerlerini ve kitle iletişim araçlarının önemini kavramış bireyler yetiştirmek amacındadır. İkinci Öğretim Komisyonu’nun temel amacı ise örgün öğretimin yanı sıra ikinci öğretim programının da etkinleştirilmesi ve bu konuda yapıcı çalışmaların yürütülmesidir.

Vizyon

· Sektörel ve akademik ihtiyaçlar doğrultusunda fakültenin teknik altyapısını güçlendirmek.
· 24 saat yaşayan ve üreten bir kampus ortamı ile öğrencilerin üniversite yaşamının süresini artırmak.
· İş hayatında aktif rol alan kişilerin iş saatlerine uygun programlar dâhilinde üniversiteli olmalarını sağlamak

Komisyon Üyeleri

Doç. Dr.Pelin DÜNDAR
Yrd.Doç.Dr.Şebnem SOYGÜDER
Yrd.Doç.Dr. Şadiye DENİZ
Araş. Gör.Dr.Ebru Belkıs GÜZELOĞLU

İKİNCİ ÖĞRETİM

Fakültemizin Radyo Televizyon ve Sinema, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümlerine ait eğitim programı Ege Üniversitesi senatosunda onaylanmıştır. Programın yürürlüğe girmesi için Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) ‘nun kararı beklenmektedir.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde “İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler” tezsiz yüksek lisans programı 2011-2012 akademik yılında yürürlüğe girecektir.

1. ekol hoca dedi ki:

çok güzel konulara dğeinmişsiniz siteniz çok başarılı sık kulanılanlara ekledim..