DUYURU - "Yabancı Dil I-II" dersinin online muafiyet sınavına giremeyen öğrenciler için sınav hakkıI

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından 11 Kasım 2020 tarihinde Üniversitemizde okutulmakta olan "Yabancı Dil I-II" dersinin online muafiyet sınavı yapılmıştır. Sistemden kaynaklanan sorunlardan dolayı öğrencilerin çoğu sınava giriş yapamadı ya da sınavlarını tamamlayamadılar. Mağduriyetlerini gidermek amacıyla aşağıda belirttiğimiz tarih aralığında sınavın tekrar yapılması kararı alınmıştır. Sınav sonuçları ydy.ege.edu.tr sayfamızda yayınlanmış olup başarılı olan öğrenciler sınava katılmayacaklardır.

1-Derse ilk defa kayıtlananlar

2-2019-2020 Eğitim Öğretim yılında İsteğe bağlı hazırlık okumuş ve başarısız olanlar

3 -Öğrenimine 1. sınıfta ara verenler

4-Yatay-Dikey geçişle gelenler

şartları taşıyan öğrenciler girebileceklerdir.

Sınavın Başlama Tarıh ve Saati:                                          Sınavın Bitiş Tarih ve Saati:

27 Kasım 2020 Cuma 18:00                                                  30 Kasım 2020 Pazartesi 23:59