TÜRKİYE TEKNOLOJİ TAKIMI VAKFI ÖZDEMİR BAYRAKTAR MİLLİ TEKNOLOJİ BURS DUYURSU

EĞİTMEN VE MENTOR BURS PROGRAMI

Program Amacı

Bursiyerlerimizin yetkin oldukları alanlar üzerine Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitmenlik ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı ile öğrencilerin psikososyal gelişimlerini takip ederek geliştirme imkanı sunulmaktadır. Bu şekilde öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenmektedir.

Kimler Başvurabilir?

81 ildeki, üniversitelerin mühendislik, PDR, psikoloji, sosyoloji, BÖTE ağırlıklı bölümlerde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yöneliktir.

Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı

1000 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1600 TL burs sağlanacaktır.

EĞİTİM DESTEĞİ BURS PROGRAMI

Program Amacı

İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği sağlanması ve Milli Teknoloji Hamlesi bilinci ile daha fazla gencin vakıf projelerine dahil edilmesi hedeflenmektedir.

Kimler Başvurabilir?

81 ildeki ortaokul, lise veya üniversitelerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler başvuru yapabilmektedir.

Kontenjan, Burs Süresi ve Miktarı

2900 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1000 TL burs sağlanacaktır.

Detaylı Bilgi ve Başvuru: http://mth.tc/T3Burs

Son Başvuru Tarihi: 27 Kasım 2022