Yetkin mezunlar deneyimlerini genç iletişimcilere aktaracak

(12 Şubat 2021), İZMİR (Ege Ajans) - Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde genç iletişimciler ile mezunlar bir araya gelmeye devam ediyor. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğitime devam eden öğrenciler ile sektörde çalışan iletişim fakültesi mezunları “Halkla İlişkiler Sohbetleri” kapsamında bir araya gelecek.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından organize edilen “Halkla İlişkiler Sohbetleri” kapsamında 13 Şubat 2021 saat 15.00'te Yıldız Holding- G2M Exper Satış Operasyon Uzmanı Gülnaz Ünal Bozkurt, Piar İletişim Marka Yöneticisi Berke Uzer ve GL Fuarcılık Halkla İlişkiler Uzmanı Umut Can Aytekin  genç iletişimcilerle buluşacak. Program, Doç. Dr. H. Aydan Bilgilier'in moderatörlüğünde ve İletişim Fakültesi Hakla İlişkiler ve Tanıtım Tezli Yüksek Lisans öğrencileri Gülşah Kuruoğlu, Uğur Ateşlier ve Okan Doğan koordinesinde Microsoft Teams üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğitime devam eden öğrenciler ile sektörde çalışan iletişim fakültesi mezunları; söyleşi, deneyim aktarımı ve kariyer planlama bağlamında dijital dünyada kullandıkları iletişim stratejileri ve dönüşümler ile ilgili öğrencilere rehberlik etmek amacıyla buluşuyor ve söyleşiyor.