Başlangıç » Ana Menü » Duyurular » DUYURU – 2017 – 2018 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI AÇILMAYAN SEÇMELİ DERSLER

AÇILMAYAN DERSLERE KAYITLI ÖĞRENCİLERİMİZİN

DİKKATİNE

AÇILMAYAN SEÇMELİ DERSLERE KAYITLANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS DEĞİŞİKLİK (EKLE/SİL) TALEP FORMU’NUN 2 Mart 2018  CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE  KADAR ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖN BÜROYA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

NOT :

1-) Devamını alıp başarısız olan öğrenciler dersi alabilir veya değiştirmek isterlerse başarısız seçmeli değişikliğine dair dilekçelerini ekle/sil ile birlikte verebilir.
2-) Açılmayan derse ilk kez kayıtlı gözüken ve ders değişikliği formunu teslim etmeyen öğrencilerin üzerinden dersler düşürülecektir.

20176-2018 BAHAR YARI YILI ÖRGÜN-İKİNCİ ÖĞRETİM AÇILMAYAN SEÇMELİ DERSLER 28-02-2018